Mocanu: Plahotniuc pregăteşte „un atac raider” asupra PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Preşedintele Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că niciun partid nu are şanse contra democraţilor la alegerile parlamentare din februarie 2019. El consideră că Partidul Democrat (PD) va reuşi să formeze o nouă majoritate în Parlament după ce mai mulţi deputaţi socialişti vor trece la PD, precum a fost anterior cu deputaţii liberal-democraţi sau cu cei comunişti.

„Plahotniuc la ora actuală pregăteşte un atac raider asupra Partidului Socialiştilor”, a afirmat Sergiu Mocanu luni, 17 septembrie, la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevarul.ro

Politicianul este convins că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, având o înţelegere cu Igor Dodon, care ar fi şantajabil, îşi va pune oamenii săi pe lista electorală a socialiştilor

Potrivit lui, Plahotniuc a procedat la fel şi în 2014, când a plasat oamenii săi pe listele PLDM şi PCRM, pe care ulterior i-a adus la PDM.

„Ceea ce a păţit Filat, asta va păţi Dodon. El face lista PSRM. El la ora actuală negociază cu oamenii care să fie pe lista lui Dodon şi să-i fie subordonaţi lui. Îi plăteşte de pe acum. Lumea se va pomeni la alegerile viitorare, în primul rând socialiştii, că, de fapt, votând pentru ai lor au votat pentru Plahotniuc”, a opinat liderul Antimafie.

Totodată, Mocanu spune că nu e sigur că PDM, deşi câştigă alegerile, va reuşi să şi guverneze, precizând că „şi Voronin a câştigat alegerile în 2009”, dar nu a guvernat (au avut loc alegeri anticipate din cauza a două tentative eşuate de a alege preşedintele ţării în Parlament, conform legislaţiei de atunci).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite