Dodon speră că în cel mai scurt timp va avea posibilitatea de a avea o întrevedere cu Zelenski pentru „a discuta agenda relaţiilor bilaterale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Preşedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Volodimir Zelenski luni, 22 aprilie, cu victoria la prezidenţialele din Ucraina. În acest context, şeful statului şi-a exprimat speranţa că în cel mai scurt timp va avea o întrevedere bilaterală cu noul lider de la Kiev.

„Transmit sincere felicitări domnului Volodimir Zelenski cu prilejul victoriei convingătoare obţinute în turul doi al alegerilor prezidenţiale din Ucraina. Sunt convins că activitatea sa în cea mai înaltă funcţie din stat va contribui la prosperarea în continuare a Ucrainei în beneficiul poporului său”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele moldovean a spus că speră „că relaţiile seculare de bună vecinătate dintre popoarele şi ţările noastre, bazate pe cooperare constructivă şi înţelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte şi să se consolideze cu succes”.

„În context, sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea şi discuta agenda relaţiilor bilaterale”, a adăugat Dodon.

Amintim că de când a preluat funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon nu a avut nicio vizită oficială în Ucraina şi nicio întrevedere bilaterală oficială cu ex-preşedintele Petro Poroşenko.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite