Andrei Năstase îl acuză pe Ion Ceban că este complicele „mafiei imobiliare”: Este adevărul pe care îndrăznesc să-l spun înainte de alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Ion Ceban colaj

Candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, l-a acuzat pe contracandidatul său, socialistul Ion Ceban, că este „complicele mafiei imobiliare”. De învinuri nu a scăpat nici preşedintele Igor Dodon, căruia i-a fost reproşat că ar fi închis ochii la anumite fărădelegi comise de către fostul lider PDM Vlad Plahotniuc.

„Nu putem să lăsăm Chişinăul pe mâna unor oameni care de-a lungul timpului s-au făcut complici cu mafia imobialiară. Este adevărul pe care îndrăznesc să-l spun înainte de alegeri”, a declarat Andrei Năstase într-un Live pe pagina sa de Facebook.

Andrei Năstase consideră că Chişinăul nu se poate dezvolta fără finanţare externă. În acest sens, candidatul ACUM a dat de înţeles că Ion Ceban nu va fi capabil să aducă bani în Capitală. 

„Dacă vrem numai să supravieţuim, bineînţeles, acestea sunt mijloacele lui Dodon şi Ceban. Noi vrem dezvoltare, iar asta înseamnă relaţii strânse cu partenerii de dezvoltare din România, Europa, Occident”, a spus Andrei Năstase.

Năstase i-a îndemnat pe cetăţeni să-şi amintească „cine şi ce a făcut când Plahotniuc şi grupările lui criminale de la nivelul întregii ţări puneau stăpânire pe ţară şi pe Chişinău”. 

„Cine a tăcut şi cine a luptat. Întrebaţi-vă: de ce Dodon a tăcut atunci când Plahotniuc a făcut. De ce la nivelul Consiliului Municipal s-a făcut complicitate la această mafie imobialiară. Ei trebuie să ne răspundă. Să nu vină să ne spună că au realizat nişte lucruri realziate de bani publici şi măcar nu de ei”, a adăugat Năstase.

Amintim că în primul tur al alegerilor locale din Chişinău, pe primele două poziţii s-au clasat Andrei Năstase (30%) şi Ion Ceban 40,1%). Aceştia se vor confrunta în turul doi, ce va avea loc pe 3 noiembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite