UPDATE Tânără de 15 ani din Jibou, înjunghiată mortal. Fostul iubit, în vârstă de 18 ani, principalul suspect în ancheta Poliţiei

UPDATE Tânără de 15 ani din Jibou, înjunghiată mortal. Fostul iubit, în vârstă de 18 ani, principalul suspect în ancheta Poliţiei

Victima avea doar 15 ani FOTO Arhivă

Sfârşit tragic pentru o tânără de doar 15 ani, care ar fi fost atacată de fostul iubit, supărat că fata a decis să pună punct relaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 17.45 Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

UPDATE ORA 15.00 Echipajul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului a găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator, într-o baltă de sânge. În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat aproape 40 de minute, victima nu a putut fi salvată.

"Tânăra prezenta o plagă înjunghiată supraclavicular drept, cu secţiune de arteră. Practic, i-a fost tăiat gâtul. Plaga a fost atât de mare încât nu se putea face nimic pentru salvarea tinerei", ne-a declarat Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj. Acesta susţine că pe corpul tinerei au fost identificate mai multe urme de tăieturi mai vechi, însă superficiale, în zona piciorului.

UPDATE ORA 14.30 Rudele victimei sunt în stare de şoc după ce, spune surse judiciare, ar fi asistat la tragedie. Bunica, fratele mamei, un băiat de 11 ani, şi copilul victimei, în vârstă de 1 an şi 2 luni, au fost găzduiţi joi noaptea de infirmeria din Jibou, de unde minorii au fost, mai apoi preluaţi, în regim de urgenţă, de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sălaj. "Victima era în evidenţe ca mamă minoră, iar anchetele sociale au concluzionat că se descurcă, fiind ajutată de bunică. Micuţul nu este recunoscut, dar era foarte bine îngrijit. Sunt o familie mai modestă, dar au surse de venit. De altfel, bunica şi-a manifestat dorinţa de a-l lua în îngrijire pe nepoţelul rămas orfan", a precizat Milaş.

Ştire iniţială

Scene groază pe o stradă din oraşul Jibou, acolo unde o adolescentă în vârstă de vârstă de 15 ani a sfârşit într-o baltă de sânge, în urma mai multor lovituri de cuţit. Anchetatorii vorbesc despre o crimă pasională, după ce fostul prieten al tinerei, în vârstă de 18 ani, ar fi atacat-o cu un cuţit, deranjat fiind că aceasta a pus punct relaţiei. Bărbatul ar fi lovit-o fără milă, cauzându-i mai multe plăgi în zona gâtului, a pieptului şi a piciorului.

Un vecin care a auzit scandalul i-a alertat pe oamenii legii, timp în care presupusul agresor a luat-o la fugă. A fost depistat, însă, la scurt timp. El este audiat la această oră de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi, cel mai probabil, va fi adus în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, care să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

Mai puteţi citi:

Disperarea unui tată a cărui fiică a fost ucisă acum 17 ani: „100 de ani să mai trăiesc şi nu le-aş da pace anchetatorilor până nu află adevărul“

Cei doi criminali care au omorât un bărbat din răzbunare pentru ajutorul dat de victimă justiţiei, au fost trimişi în judecată

citeste totul despre: