Accident cu patru victime în Sălaj

Pasagerele unui Mercedes Vito au suferit mai multe leziuni în urma impactului cu un TIR. Vinovată pentru producerea accidentului se face şoferiţa Mercedesului, care nu a acordat prioritate şoferului pe autotren. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu decese.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru femei cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut ieri seară în satul Zăuan, comuna Ip, pe DN 19 B.

O şoferiţă de 24 de ani, care venea de pe un drum lăturalnic, la volanul unui Mercedes Vito,  nu a acordat prioritate unui TIR care circula regulamentar pe drumul naţional. În urma impactului, cele patru pasagere din Mercedes au suferit multiple  leziuni, iar acum se află sub supraveghere medicală.

Pompierii ajunşi la faţa locului, au ajutat împreună cu personalul de pe ambulanţe la scoaterea celor patru victime din microbuz. „De asemenea au deconectat bornele acumulatorilor pentru evitarea producerii unui incendiu şi au spălat carosabilul pentru înlăturarea combustibilului şi a resturilor produse în urma accidentului”, ne-a declarat Lucian Jacodi,  purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

citeste totul despre: