Vedeta Marina Almăşan explică de ce s-a despărţit de milionarul Georgică Cornu

Vedeta Marina Almăşan explică de ce s-a despărţit de milionarul Georgică Cornu

Marina Almăşan

Zvonurile despre despărţirea dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu au fost confirmate de vedeta TVR, care a declarat pentru Libertatea că a obosit să mai lupte cu Oana, soţia milionarului din Banat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Marina Almăşan a decis să explice stadiul în care a ajuns relaţia dintre ea şi Georgică Cornu, supranumit „regele asfaltului din Banat“. 

"Mă afectează foarte mult ceea ce i se întâmplă lui George Cornu şi mai ales faptul că nu am, practic, cum să-l ajut. Are, într-adevăr, probleme foarte mari cu firmele, iar peste acest lucru se suprapune coşmarul de acasă. Aproape fiecare întâlnire a noastră era urmată de scandaluri inimaginabile. Aceste scandaluri, provocate de femeia de care Georgică se chinuie de ani buni să divorţeze, îl afectau puternic şi pe el, dar îi traumatizau şi pe copii, aşa că am decis să mă retrag, pentru a-l proteja. Acesta este misterul «neîntâlnirilor» noastre“, a spus Marina Almăşan.

„Am întrerupt apariţiile din «Mehedinţeanul », mâhnită de speculaţiile privind banii pe care i-aş fi luat pe articolele mele. Mă întrebaţi de împăcarea soţilor Cornu. Vă las să judecaţi singuri: credeţi că un om responsabil şi de caracter - cum este cel despre care vorbim - ar putea concepe să revină, după ultimele evenimente, lângă femeia care l-a înşelat atâţia ani, care i-a distrus viaţa şi pe care a desfiinţat-o deschis, la proces, în presă, la televizor şi peste tot unde s-a aflat? Mă doare enorm că aceasta îl şantajează acum continuu, fără milă, inclusiv, din păcate, prin copii. Însă, pentru că ţin foarte mult la el, ştiu că dacă va considera, la un moment dat, că lângă ea îşi va regăsi fericirea, voi fi prima care îi va dori tot binele din lume. Deşi, după ce spui că ai întâlnit marea dragoste, e tare greu să te întorci la nedragoste. Mă rog lui Dumnezeu ca George să aibă forţa să depăşească cu bine acest moment dificil din viaţa sa. Oricum, sunt convinsă, încetul cu încetul, că în lumea celor cu mulţi bani funcţionează cu totul şi cu totul alte reguli decât în lumea noastră şi mă îndoiesc că voi putea face vreodată faţă acestei lumi", a mai declarat vedeta TVR pentru Libertatea.

Varianta lui Georgică Cornu

"Nu m-am despărţit de Marina. Într-adevăr, nu ne-am mai văzut de ceva timp, din cauză că am fost ocupat cu afacerile. Cât despre Oana, odată ce m-am separat de ea, nu mai are nici o şansă să mă întorc", a declarat milionarul Georgică Cornu, tot pentru Libertatea.

Conform ziarului Click, însă, omul de afaceri ar dori să-şi recâştige soţia. În urmă cu două zile, jurnaliştii Click relatau că afaceristul i-ar trimite mesaje de împăcare Oanei Cornu. „Nu a mai plecat în nici o vacanţă şi o curtează asiduu pe Oana Maria Cornu (43 de ani). Femeia nu s-a decis dacă îl va ierta sau nu", au declarat apropiaţi ai familiei Cornu, pentru Click, în urmă cu două zile. citeste totul despre: