Patron de firmă amendat dur de Garda Financiară, RAR şi Garda de Mediu. Firma a fost închisă trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti, comisari de la Garda Financiară şi Garda de Mediu, dar şi inspectori de la Registrul Auto Român, au descins la sediul unei firme din Calea Buziaşului, unde l-au supus unui control dur pe patron. Amenzile au fost pe măsură.

Echipa de control formată din reprezentanţii ai mai multor instituţii ale statului au verificat „la sânge” firma lui Ilie C, care are punct de lucru în Calea Buziaşului din Timişoara. Din partea Gărzii Financiare, patronul a primit o amendă de 8.000 de lei pentru „încălcării reglementărilor legilor ce privesc comerţul”. Comisarii au mai confiscat 1.000 de lei şi au dispus suspendarea activităţii firmei pe o perioadă de trei luni.

Nici inspectorii RAR nu au plecat cu mâna goală din Buziaşului. Aceştia au dat o amendă de 5.000 de lei pentru că firma „a oferit spre vânzare piese care aparţin sistemelor de siguranţă ale autovehiculelor, fapt interzis prin lege”. Cea mai mare amendă, 13.500 de lei au dat-o comisarii Gărzii de Mediu, care l-au penalizat pe patron „pentru nerespectarea legislaţiei în domeniul protecţiei mediului”. În urma verificărilor, poliţiştii nu au depistat nicio maşină furată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite