BAC 2013 Rezultate parţiale Gorj. Rată de promovare de 56,99%

BAC 2013 Rezultate parţiale Gorj. Rată de promovare de 56,99%

Candidaţii aşteaptă rezultatele cu sufletul la gură

Rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat 2013 pot fi consultate pe portalul edu.ro. Peste 6.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Gorj aşteaptă primele rezultate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Rezultatele parţiale pot fi găsite pe portalul bacalaureat.edu.ro. Rezultatele finale vor fi publicate pe edu.ro pe 12 iulie. 

UPDATE 00.05: În Gorj au promovat 56,99% din elevi după centralizarea preliminară a datelor, la ora 21.30. Rezultatele finale ale Bacalaureatului 2013 vor fi afişate mâine la şcoli, iar vineri, 12 iulie, pe edu.ro. 

Rată de promovare promoţia curentă: 61,7%

Candidaţii din judeţul Gorj, care au susţinut examenul de Bacalaureat 2013, pot afla rezultatele parţiale pe adevarul.ro, luni, 8 iulie, după afişarea acestora pe site-ul Ministerului Educaţiei. Elevii pot depune contestaţii luni, între orele 12.00 şi 16.00, iar rezultatele finale pentru BAC 2013 vor fi afişate vineri, 12 iulie, după rezolvarea contestaţiilor, pe „Ministerul Educaţiei“. 
 
Matematica rămâne cea mai dificilă probă
 
Ca de obicei, subiectele de la matematică le-au pus probleme candidaţilor. „A fost foarte greu. Am abordat toate subiectele“, a spus o candidată. Au existat şi absolvenţi care se aşteptau la subiecte la dificile: „A fost uşor. Nu au fost subiecte aşa de dificile după cum ne aşteptam“. 
 
A ameninţat că se sinucide
 
O elevă de la Colegiul Tehnic Motru a fost eliminată pentru că a încercat să copieze. Absolventa a folosit telefonul mobil. Aceasta a ameninţat că se sinucide.
Un alt candidat a fost eliminat din examen după ce a fost prins copiind la ultima probă a examenului de bacalaureat. Incidentul s-a petrecut la Liceul Agricol Bârseşti.
 
Biologia, proba preferată a candidaţilor
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Gorj, cei mai mulţi candidaţi au susţinut proba la biologie. „Au fost înscrişi 4679 de candidaţi. Cei mai mulţi au optat, potrivit statisticilor, pentru geografie. De asemenea, biologia s-a aflat în preferinţele candidaţilor“, a spus Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
 
adevarul.ro va anunţa luni rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat 2013.
 
 
Alte articole despre Bacalaureat 2013
 
 
 
citeste totul despre: