Suceava: A murit la 13 ani tăiat în două sub greutatea unui excavator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: A murit la 13 ani tăiat în două sub greutatea unui excavator
Suceava: A murit la 13 ani tăiat în două sub greutatea unui excavator

Un copil de 13 ani a murit la o balastieră de pe apa Sucevei după ce a fost secţionat transversal de un excavator care s-a răsturnat peste el.

Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.00 la staţia de sortare a produselor balastiere amenajată în comuna Vicovu de Jos, pe albia râului Suceava.

Balastiera aparţinea firmei IVASOTI SRL Voitinel iar băiatul, Gheorghe Cătălin Andrişan, se urca deseori la volanul utilajelor şi era lăsat să le pornească, cu toate că era un copil.

Tatăl băiatului, Nicolai Andrişan, lucra la balastiera respectivă şi, din câte se pare, îi permitea fiului său, destul de des, să manevreze excavatorul. Se pare că în timp ce se afla la volanul excavatorului, copilul s-a dezechilibrat, căzând sub utilajul ce se răsturnase.

Una dintre variante ar fi aceea că băiatul ar fi vrut să-şi ajute tatăl şi a urcat pe excavatorul care era lăsat neîncuiat, mergând cu el pe o distanţă de câţiva metri, după care s-a răsturnat, băiatul fiind prins sub cabină a murit, corpul fiindu-i secţionat transversal.

O altă variantă ar fi că băiatul se juca în apă în timp ce s-a petrcut accidentul, excavatorul răsturnându-se peste copil.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite