Slobozia: Distracţie pe plajele din staţiunea Amara

Cea mai iubită plajă a staţiunii rămâne Mirceştiul. De dimineaţă şi până seara târziu, turiştii se despart cu greu de nisipul fin. De aproape două săptămâni, atmosfera de vacanţă s-a instalat pe plajele staţiunii balneare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turiştii adoră să stea la soare şi să se scalde în apele lacului. Atracţia principală este nămolul terapeutic. Cu mic, cu mare, turiştii au năvălit pe plaje. Cea mai îndragită dintre toate este Mirceşti. An de an, vizitatorii vin să stea la soare şi să se scalde în apele lacului.
„Oamenii vin cu mare drag aici, la noi. Mirceştiul este cea mai iubită plajă care există în Amara“, spune Marian Ionescu, administratorul plajei.

Anul acesta, a făcut investiţii majore, astfel încât să atragă cât mai mulţi turişti. După câteva luni de muncă, la deschiderea plajei, rezultatele nu au întârziat să apară. Plaja a fost asaltată de vizitatori.

„A fost aşa, ca o explozie. Abia aveai loc să  arunci un ac. Este bine că oamenii nu au uitat de acestă plajă“, adaugă Marian Ionescu.

Tarife de criză

Cei care vor să vină la plajă în staţiunea Amara trebuie să plătească o taxă de intrare, care variază în funcţie de locul unde aleg să stea la soare, între trei şi cinci lei. Mai mult decât atât, administratorii plajelor percep taxe şi pentru şezlonguri. Astfel, cei care vor să stea la soare confortabil trebuie să mai scoată din portofel alţi cinci lei.                                                                                                                                                                                                                                              „Tarifele sunt de criză. Nu vrem să fugă turiştii de pe plajă“, mai spune Marian Ionescu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

citeste totul despre: