FC Argeş, echipa nimănui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce au fost şi ce au ajuns. Echipa fanion a Piteştiului se zbate undeva în subsolul ligii a 2-a şi nimănui nu pare să îi pese.

Deşi nu demult pe Stadionul din Piteşti,echipa FC Argeş alinia jucători ca Mutu,Neaga,Codrea,Dancia,Bălaşa,Tănase,Stancu,Bilaşco,etc şi dădea piept cu marile echipe ale Europei respectiv ale ţării acum echipa piteşteană se află undeva în subsolul ligii a 2-a.

Oare cine e de vină pentru această decăderea a echipei,de plecările masive ale jucătorilor care aveau atât experienţă cât şi valoare şi de ce nimeni nu face nimic?

Sâmbătă la meciul contra echipei Gaz Metan CFR Craiova suporterii FC Argeş şi-au dat cu părerea referitor la situaţia în care se află echipa.

 Fanii trecuţi de prima tinereţe,care au prins vremurile de aur ale echipei  sunt de părere că patronul Cornel Penescu e singur în toată această situaţie pentru că toţi cei care s-au arătat interesaţi de echipă au vrut-o gratis.

"A băgat şi omul bani, a făcut şi lucruri bune aici iar acum toţi îl înjură şi spun că nu vinde,păi cui să dea echipa lui Turcu care a cerut întâi salubritatea oraşului Piteşti şi după aceea echipa?" spun suporterii.

Suporterii tineri ai FC Argeş sunt contra lui Penscu şi ar da orice să îl vadă plecat de la echipă.

Ce rămâne de făcut cu această echipă care nu demult se lupta pentru câştigarea campionatului şi care juca juca în cupele europene fâcând mândrie ţării?

Oare ce o zice Dobrin de acolo de unde e?

Cert e că echipa se află undeva în mediocritate ,suporterii se ceartă între ei,echipa e a nimănui,rezultatele sunt tot mai slabe,iar stadionul e tot mai gol.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite