Oradea: Ce facem în weekend?

Oradea: Ce facem în weekend?

Oradea: Ce facem în weekend?

Adevărul de Seară vă prezintă câteva soluții pentru petrecerea timpului liber în acest sfârșit de săptămână.


Concurs de muzică populară
Astăzi are loc la Luduș prima ediţie a Festivalului-concurs “Mureşule, apă lină”, decicat tinerilor solişti vocali de muzică populară, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 25 de ani. Evenimentul este organizat în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor.

Petrecere în aer liber
Orădenii pot participa începând de astăzi, în fiecare vineri și sâmbătă, la petrecerile în aer liber organizate de Ștrandul Municipal. Evenimentul începe la ora 21.00 și intrarea este liberă în luna iunie, din iulie biletul de intrare va fi de 5 lei. 

Distracție la Dobrești
Fiii Dobreștiului sunt invitați duminică la manifestările prilejuite de ziua satului. Acestea vor începe la ora 14.00, cu un concert de muzică populară susținut de Ansamblul Crișana și se vor încheia la ora 22.00 cu focuri de artificii.

Concert la biserică
Sâmbătă de la ora 19.00, va avea loc un concert extraordinar, la Biserica "Sf. Ladislau", din Oradea, organizat de pianistul orădean Zoltan Thurzo. Din program vor face parte lucrări din creaţia compozitorilor: Bartók Béla, George Enescu, Antonio Cesti, Edward Elgar, Chopin,  Rossini. Intrarea liberă.

Elveția prin ochii lui Eugen Negrea
Orădenii pot admira țara celor șapte cantoane văzută prin ochii artistului fotograf Eugen Negrea din București. Pe simezele Galeriei Fotoart sunt expuse 80 de fotografii ce surpind impresiile acestuia la prima vizită în Elveția. Expoziția este deschisă până în 10 iulie, în zilele lucrătoare, între orele 9.00-17.00.

Cavi Expo Fashion
Arena Antonio Alexe găzduiește în acest weekend o nouă ediție a “Cavi Expo-Fashion”. Târgul este deschis până duminică, după următorul program: vineri și sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, duminică între 10.00 – 16.00. Participă producători și importatori din toată țara cu confecții de piele și blană, încălțăminte, marochinărie, lenjerie intimă. La târg expune și firma celebrului designer Cătălin Botezatu cu mărcile: Cătălin Botezatu, Two 4 Fly și Fly Fabrik.