Iubita unui cunoscut antrenor de polo s-a spânzurat după ce a dat foc casei

Iubita unui cunoscut antrenor de polo s-a spânzurat după ce a dat foc casei

Incendiu

Tragedie în satul bihorean Ginta. O tânără în vârstă de 35 de ani s-a spânzurat după ce a dat foc casei bărbatului cu care locuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuinţa cunoscutului antrenor de polo Mircea Frăţilă s-a făcut scrum după ce a fost cuprinsă de focul pus cu intenţie. Duminică dimineaţa,pompierii au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu, în localitatea bihoreană Ginta. La faţa locului s-au deplasat echipajele de pompieri din Garda Tinca, la sosirea cărora incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă.

Clădirea, cu o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, pe structură de lemn, aflată la o distanţă de aproximativ 15 metri de locul în care femeia s-a spânzurat, a fost distrusă în totalitate de flăcări, cu tot cu bunurile avute în interior.  

 

“S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, precum şi pentru protejarea clădirilor învecinate.În urma incendiului a fost distrusă în totalitate locuinţa cu bunurile aflate în interior”, au anunţat pompierii bihoreni.

Cea care a dat foc casei a ales să-şi punăcapăt zilelor. Astfel, femeia  s-a spânzurat într-un copac din curtea casei. Din păcate, după ce au găsit-o salvatorii nu nu au mai avut ce face decât să constate decesul.

Cercetările pompierilor arată că, cel mai probabil, incendiul la respectivul imobil s-a produs ca urmare a folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

citeste totul despre: