Birou unic pentru serviciile de înmormântare, la Oradea

Birou unic pentru serviciile de înmormântare, la Oradea

Biroul Unic pentru servicii de înmormântare

S-a terminat cu birocraţia de la Primărie, la magazinul de pompe funebre, şi apoi la cimitirul municipal. Începând de ieri, la Oradea funcţionază Biroul Unic pentru serviciile de înmormântare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Servicile de evidenţă, concesionare, reconcesionare a locurilor de înmormântare şi programare a înmormântărilor s-au mutat de la magazinul de pompe funebre de pe strada Primăriei în biroul unic din cimitir. Acesta se află la intrarea în cimitirul Rulikowski, din Oradea

Pentru renovarea şi reamenajarea sediului, Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea a investit aproximativ 60.000 de lei. În acest fel, cetăţenii vor fi scutiţi  de drumurile repetate între Primărie, magazinul de pompe funebre al ADP, şi Cimitirul Rulikowski.

 După obţinerea certificatului de deces de la primărie, toate celelalte servicii vor putea fi obţinute la Biroul Unic de la cimitir. "Mi se pare un lucru bun. Familiile îndoliate nu vor mai fi nevooite să meragă de la un birou la altul, pentru a obţine toate actele necesare", ne-a spus orădeanca Adina Pop.

La magazinul de pompe funebre se pot  cumpăra sicrie, cruci şi alte obiecte specifice. „Am ţinut neapărat să scurtez timpul orădenilor care apelează la serviciile noastre şi să-i scutim de drumuri în plus. Mă bucur că, odată cu această investiţie, am reuşit să pun în practică unul dintre obiectivele mele, acela de a veni în sprijinul orădenilor atunci când au cea mai mare nevoie", a declarat Andrica Liviu, director general al ADP.citeste totul despre: