Iaşi: Bătaie pentru o licitaţie de 2 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Bătaie pentru o licitaţie de 2 milioane de lei
Iaşi: Bătaie pentru o licitaţie de 2 milioane de lei

La licitaţia organizată luni de Consiliul Judeţean au fost depuse trei oferte cu valori scăzute

Lucrările la drumul judeţenea DJ 249 Iaşi-Ungheni ar putea fi executate până în septembrie. Valoarea estimată a contractului era de aproape două milioane de lei, dar ofertele au fost cu mult sub aceasta. 

„Cele trei oferte privind «Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de transport în regiunea transfrontaliera Iaşi-Ungheni» au fost depuse de Lucrări Drumuri şi Poduri, din subordinea Consiliului Judeţean, cu o ofertă de 1,05 milioane de lei, Euroconstruct Grup, cu 1,07 milioane de lei, şi Moldotrans Auto care a oferit 1,16 milioane de lei pentru lucrări. Ofertele sunt fără TVA”, a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

Reabilitarea drumului judeţean DJ 249 Iaşi-Ungheni cu finanţare prin programul Phare 2005 trebuie finalizată în două luni. Potrivit contractelor semnate de Consiliul Judeţean (CJ) la începutul anului trecut, dacă în următoarele două luni nu vor fi atribuite şi executate lucrările pe 2,7 kilometri de drum între localităţile Cristeşti şi Mânzăteşti, fonduri europene nerambursabile de peste 450.000 de euro ar putea fi pierdute.

Selecţia de oferte, organizată de CJ a fost reluată după ce una din firmele de construcţii a depus o contestaţie, iar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis reluarea procedurilor. Iniţial, contractul de execuţie a fost câştigat de societatea Lucrări Drumuri şi Poduri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite