Trupa Akikai din Tecuci a făcut senzaţie la "Românii au talent"

Trupa Akikai din Tecuci a făcut senzaţie la

Roxana Istrate, cel mai tânăr membru al trupei Akikai

Clubul sportiv Akikai din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, a fost una din cele mai plăcute surprize ale celei de-a cincea ediţii a show-ului „Românii au talent”. În timpul numărului lor, în care au combinat artele marţiale cu spectacolul, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu i-au privit fascinaţi. Cu trei de “Da”, trupa Akikai merge în etapa următoare a concursului.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI : VIDEO/Povestea Mădălinei Felea, fata care a dansat la bară la "Românii au talent". Tatăl Mădălinei: „Măi tăticule, altă meserie n-ai găsit şi tu, măi?”

VIDEO/Concurenţi la Românii au Talent: "Se cere Freak Show, nu neapărat talent"

Cei 14 copii de la trupa de arte marţiale au venit la „Românii au talent” încrezători în forţele lor şi plini de speranţă că vor reuşi să impresioneze juriul.

Şi-au încercat norocul chiar în ziua în care Roxana Istrate, cel mai tânăr membru al trupei, împlinea şapte anişori. "Sunt de un an şi jumătate la club. Îmi place să mă bat, pentru că sunt mai baieţoasă”, a spus emoţionată Roxana. 

Când au aflat că Roxana împlineşte 7 ani, juraţii n-au stat nicio clipa pe gânduri: au început să-i cânte “La mulţi ani”, iar toată sala s-a ridicat în picioare şi a aplaudat. Vizibil emoţionata, fetita nu a apucat sa spuna decât “Mulţumesc!”, înainte să se audă muzica şi trupa să îşi înceapă numărul.

Au fost momente în care juratii au privit cu sufletul la gură spectacolul oferit de trupa Akikai: când o fată s-a sprijinit cu gâtul într-o ţepuşă foarte ascuţită sau când au spart bucăţi de BCA pe piept, spate şi chiar în capul antrenorului trupei.

Juriul a fost impresionat de prestaţia clubulului sportiv Akikai din Tecuci: “E genul de demonstraţie care ar putea atrage copiii înspre artele marţiale. Ma bucur ca aţi venit să ni-l arătaţi”, a comentat Andi Moisescu.

“Mi se pare foarte interesant modul În care combinaţi arta cu spectacolul. Ne vedem în etapa următoare, felicitări!”, le-a spus Mihai Petre.

Cu trei de “Da”, trupa Akikai merge în etapa următoare a show-ului „Românii au talent" de la PRO TV.

citeste totul despre: