Încă un deţinut de la Penitenciarul Galaţi a ajuns de urgenţă la spital, cu leziuni la cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutul a ajuns la spital
Deţinutul a ajuns la spital

Acesta este cel de-al treilea caz în care un deţinut ajunge la Urgenţe, în doar câteva zile, după cele două tentative de suicid ale lui Nati Meir şi un alt bărbat.

Marius Pleşea, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă, cu leziuni la cap, după ce a fost găsit de către gardieni, în celula sa, într-o stare fizică rea. Acesta nu a rămas internat, medicii considerând că leziunile nu-i pun în pericol sănătatea.

„Din declaraţiile persoanei în cauză şi a colegilor de cameră a acesteia, reiese faptul că aceste leziuni sunt consecinţa unui traumatism, datorat neatenţiei sale”, spune Sfata Trincu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Bărbatul are de săvârşit o pedeapsă de nouă ani şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar în momentul de faţă se află în infirmeria închisorii.

Acesta este cel de-al treilea caz, în doar câteva zile, în care un deţinut are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, în urma unor incidente petrecute în penitenciar. Mai întâi, luni, Nati Meir a încercat să se spânzure, în toaleta celulei de detenţie, cu torţile unei sacoşe, dar a fost găsit la timp şi salvat. La numai o zi distanţă, un alt deţinut a vrut să-şi ia viaţa. Acesta a încercat şi el să se spânzure, cu şireturile de la pantofi, tot în toaleta celulei.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite