Craiova: Demisii la vârful Spitalului Nr. 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Demisii la vârful Spitalului Nr. 1
Craiova: Demisii la vârful Spitalului Nr. 1

Trei directori îşi vor pierde funcţiile, începând de mâine. Conducerea instituţiei refuză să comenteze situaţia din spital.

Dr. Bogdan Fănuţă, directorul medical al instituţiei, Maria Trică, director de îngrijiri, şi Cristian-Constantin Stere, director de cercetare-dezvoltare şi-au depus demisiile în urmă cu o săptămână. 


Tăcere la Spitalul Judeţean


Deşi doar unul dintre cei în cauză vorbesc despre cauzele care i-au împins la aceste gesturi, ceilalţi reprezentanţi de la SJU refuză să dea detalii. „Nu şi-a dat demisia niciunul dintre aceştia, altfel ar fi plecat la 30 de zile după depunerea hârtiilor, nu pe 2 iulie. În rest, nu comentez nimic”, a declarat dr. Cristina Calangiu, managerul de la SJU. Maria Trică, director de îngrijiri, nu infirmă datele potrivit cărora îşi va părăsi funcţia începând de mâine, însă ne-a spus că nu doreşte să ofere amănunte referitoare la motivele care au determinat-o să plece de bunăvoie dintr-unul din scaunele de conducere. În schimb, dr. Bogdan Fănuţă, directorul medical de la Spitalul Nr 1, ne-a spus că este mulţumit cu tot ce a realizat până în prezent. „În mod cert am făcut tot posibilul ca acest spital să o ducă mai bine din punctul de vedere al aparaturii, al medicamentelor, al activităţii medicale. Poate am o instatisfacţie pentru că în unele clinici nu am putut îmbunătăţi condiţiile, însă nu au fost întotdeauna bani să le putem face pe toate. Însă prefer să nu spun mai multe despre această demisie”, a subliniat directorul medical de la SJU.

De ce crezi că cei trei directori au decis să-şi dea demisia?

Află din Adevărul de Seară de miercuri, din Craiova, ce va face în continuare directorul medical al spitalului, după ce va pleca de la şefia unităţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite