Craiova: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oraşul pe scurt
Craiova: Oraşul pe scurt

Sănătate Proiect pentru bolnavi, în uitare Centrul de Cardiologie, care urma să fie ridicat de aproape un deceniu în parcul de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă, nu va mai fi construit.

Sănătate
Proiect pentru bolnavi, în uitare

Centrul de Cardiologie, care urma să fie ridicat de aproape un deceniu în parcul de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă, nu va mai fi construit. Prof.dr.  Dan Dominic Ionescu, şeful Clinicii de Cardiologie, spune că a fost realizat un proiect de fezabilitate încă din anul 2000, dar că planul a rămas doar pe hârtie. Costul pentru executarea lucrării ar depăşi 12 milioane de euro.


Azi noapte
Accident la Poiana Mare

Viaţa mai multor persoane a fost pusă în pericol noaptea trecută, la ora 2.40, când două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Poiana Mare. Laurenţiu Datcu, de 21 de ani, nu s-a asigurat când a luat curba şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Trei persoane au fost rănite uşor. Şoferul care a provocat accidentul a rămas fără permis de conducere şi riscă să stea ani buni în închisoare.


Aseară
Şofer fără autorizaţie

Un conducător auto a fost prins aseară în Dăbuleni, în jurul orei 22.30, în timp ce mergea la volanul unei maşini cu autorizaţia de circulaţie expirată. Anghel Leon, de 31 de ani, mergea fără grijă pe străzile comunei, în plină noapte, chiar dacă nu avea actele în regulă. Oamenii legii i-au întocmit dosar de cercetare penală, urmând ca şoferul să îşi petreacă următorii ani după gratii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite