Craiova: Doljean ameninţat de interlopi în cazul permiselor din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Doljean ameninţat de interlopi în cazul permiselor din Argeş
Craiova: Doljean ameninţat de interlopi în cazul permiselor din Argeş

Un doljean care figurează ca martor în dosarul permiselor eliberate fraudulos în judeţul Argeş susţine că a fost ameninţat de interlopi pentru a fi convins să nu mai depună mărturie.

CITEȘTE ȘI:


Unul dintre martorii audiaţi, luni, la Curtea de Apel Tg. Mureş, în dosarul grupului care elibera fraudulos permise de conducere auto în Argeş, Dumitru Bogdan Ionuţ, a declarat că i-a dat unuia dintre acuzaţi, un preot, mii de euro pentru a obţine permisul, relatează NewsIn.

Preot acuzat că cerea mii de euro pentru aranjarea examenelor auto


Dumitru Bogdan Ionuţ a afirmat că i-a dat preotului Laurenţiu Constantin Floroiu – trimis în judecată în dosar pentru aderare la un grup infracţional organizat şi dare de mită în formă continuată- suma de 3.000 de euro şi 8 milioane lei vechi pentru a obţine permisul de conducere auto pentru categoriile B,C,D şi E.

Bărbatul  a declarat că preotul avea un birou de copiat acte şi s-a ocupat de cartea sa de identitate cu domiciliul în judeţul Argeş, de şcoala de şoferi şi de restul actelor necesare şi că în luna noiembrie 2007 a fost programat la examen. Deşi nu a făcut nicio şcoală de şoferi, martorul spune că a reuşit să obţină permisul după ce a primit chestionarul cu toate răspunsurile bifate.

Doljeanul s-a autodenunţat la DNA

image


Martorul a declarat că s-a autodenunţat la DNA şi a cerut să fie audiat prin sistem audio video deoarece este ameninţat: „Atât eu, cât şi membrii familiei mele suntem expuşi la ameninţări şi violenţe de către lumea interlopă din judeţul Dolj”, a motivat acesta solicitarea făcută.

Dosarul aflat pe rolul Curţii de Apel Târgu Mureş are 28 de inculpaţi, toţi judecaţi în stare de libertate. Potrivit rechizitoriului întocmit de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti, în perioada 2006 - iunie 2008, pe raza judeţului Argeş, grupul infracţional organizat şi-a desfăşurat activitatea acţionând în scopul obţinerii unor sume de bani de la mai multe persoane, pentru a le facilita acestora obţinerea în mod fraudulos a permiselor de conducere de la SPCRPCIV Argeş.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite