Poliţist incoruptibil la Nicolae Bălcescu. Agentul l-a reclamat pe şoferul care încerca să-i dea şpagă

Poliţist incoruptibil la Nicolae Bălcescu. Agentul l-a reclamat pe şoferul care încerca să-i dea şpagă

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist. Acesta fusese depistat de agentul de circulaţie conducând cu permisul auto anulat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flagrantul s-a întâmplat luni, 19 iunie. Cu patru zile înainte, la 15 iunie, un agent de poliţie de la Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu l-a depistat în trafic pe I.L.C., care conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi avea permisul anulat. Poliţistul i-a întocmit dosar penal şi cu ocazia audierii care a avut loc vineri, 16 iunie, I.L.C. i-a  promis poliţistului suma de 1.000 de lei pentru a fi lăsat în pace.

„Imediat, lucrătorul de poliţie a formulat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, iar ofiţerii acestei structuri au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa“, precizează anchetatorii.

În cursul zilei de luni, 19 iunie, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant. I.L.C. a fost surprins de echipa de investigatori în timp ce oferea poliţistului suma de 300 euro şi 1.900 de lei, pentru ca acesta să nu ia măsurile legale. I.L.C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Acţiunea a fost făcută de ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Poliţiştii au făcut pândă o noapte în biserici. Au fost puşi să prindă hoţii care dau spargeri în lanţ la lăcaşurile de cult

Poliţist constănţean trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

citeste totul despre: