Concurs cu dansuri de stradă la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe scena Palatului Copiilor din Constanţa au urcat peste 50 de copii
Pe scena Palatului Copiilor din Constanţa au urcat peste 50 de copii

Cea de-a III-a ediţie a concursul de dansuri „Street Dance Contest Balck Sea“ s-a desfăşurat astăzi la ora 14.00, la Palatul Copiilor. Cincisprezece echipe s-au luptat pentru premiul cel mare.

Concursul la care au participat peste 50 de dansatori a fost împărţit în două secţii: „Trei versus Trei şi „Crew “(echipă).  Echipa „Funny Crew“ a venit tocmai de la Brăila pentru a participa la competiţie.

„La concurs eu şi soţul meu participăm cu patru echipe: „New force of Dance“, „Pikachu“, „Litle Dancers“ şi „ANB A New Begining“. Trupele noastre au o coregrafie cu mai multe stiluri de dans precum hip-hop, brake dance, pooping şi locking“, a declarat Mihaele Paţachia, antrenor.

Plăcerea de a dansa

Ana Maria Roşculeţ (7 ani) este mebră a trupei „Pikachu“ condusă de Mihaela Paţachia şi se declară îndrăgostită de dans. „Îmi place foarte mult să dansez, fac asta de un an. Astăzi vom dansa piesa «Pikachu 2», este formată din mai multe stiluri, este un remix făcut de doamna Mihaela“, a spus mândră micuţa.

Mama ei, Corina Roşculeţ, o susţine întru totul pe fiica sa şi spune că deşi micuţa a cochetat şi cu dansul de societate, mult mai bine i se potriveşte street dance-ul.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite