Cluj: „Şoferii clujeni mi se par nesimţiţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Şoferii clujeni mi se par nesimţiţi”
Cluj: „Şoferii clujeni mi se par nesimţiţi”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un “top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară”.

Mario Stefkovic a venit pentru prima oară la Cluj-Napoca acum un şi jumătate, la invitaţia unor prieteni pe care i-a cunoscut în desele lui vacanţe la ski, în Austria. A fost şi momentul în care oraşul de pe Someş i s-a lipit definitiv din suflet.

Sosit în oraşul de pe Someş de mai puţin de doi ani şi-a deschis primul bistro de tip austriac din Cluj, într-un spaţiu retro şi cu iz de artă.

Clujul frumos: „Ţin minte că m-a impresionat foarte mult Piaţa Muzeului, pentru că mi s-a părut cea mai occidentală zonă a oraşului. De asemenea, îmi place şi panorama pe care o oferă Cetăţuia, e locul unde-mi place să ies, atunci când am timp liber. În plus, mi se pare o idee foarte bună faptul că autorităţile intenţionează să transforme o parte din centrul Clujului în pietonală. Oraşul are nevoie de o pietonală adevărată”.

Clujul urât: „Ceea ce mă deranjează foarte tare în Cluj este problema parcărilor. Eu încă am noroc, pentru că vin foarte de dimineaţă în oraş şi găsesc loc de parcare, însă când mă întorc acasă nici poveste de aşa ceva. De asemenea, mi se pare că şoferii din Cluj sunt nesimţiţi. Nu ştiu să aibă respect în trafic, claxonează, se bagă peste tine”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite