Cel mai mare târg de bere din România începe miercuri la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii sunt aşteptaţi la cel mai mare târg de bere
Clujenii sunt aşteptaţi la cel mai mare târg de bere

În perioada 13-26 iunie, la Cluj-Napoca va avea loc cel mai mare târg de bere din România. Târgul va fi organizat în incinta hipermarket-ului Auchan din Iulius Mall, unde vor fi prezente 350 de tipuri şi mărci de bere din toată lumea.

Organizatorii au selectat cele mai bune beri din peste 30 de ţări. Sunt atât "marii berari ai Europei" precum Belgia, Germania, Cehia şi Franţa, cât şi alte ţări precum Anglia, Australia, Austria, Grecia, India, Irlanda, Scoţia, Italia, Japonia, Liban, Mexic, Republica Moldova, Olanda, Portugalia, Spania, Ungaria, Turcia, SUA. Clujenii vor avea la dispoziţie mai multe sortimente de bere: blondă, brună sau beri mai speciale, precum cele aromatizate sau nefiltrate. Nu vor lipsi sortimentele de bere bio, pentru cei la regim, berea dietetică, iar pentru şoferi o diversitate de beri fără alcool.

„O noutate este faptul că aducem şi un tip de bere puternic alcoolizată - alcool de peste 18%. Clienţii noştri se vor bucura de berea lor preferată, îmbuteliata în diferite tipuri de ambalaje, de la 0,33l la butoaie de bere", a declarat Andreea Săvulescu, din cadrul biroului de presă al Auchan.

Târgul de bere în cifre:
350 tipuri şi mărci de bere
31 de ţări
30 tipuri de bere diferite
80 de beri internaţionale cu scoruri de peste 80 de puncte (cele mai apreciate de consumatorii din toată lumea)
28 mărci de bere aromatizate
17 mărci de bere brună
sortimente diferite: blondă, brună, aromatizată, BIO, dietetică, fără gluten, fără alcool, nefiltrată, puternic alcoolizată – alcool peste 18%

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite