Călăraşi: Liana Vasile, micuţa artistă fascinată de pian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liana este fascinată de pian şi limba germană
Liana este fascinată de pian şi limba germană

Ia lecţii de pian de la vârsta de 4 ani, studiază germana şi a reuşit să câştige admiraţia publicului la toate concursurile la care a participat. Micuţă, fragilă şi discretă, Liana se potriveşte perfect cu pianul.

Părinţii sunt foarte încântaţi de alegerea pe care au făcut-o pentru fiica lor. Deşi aceasta şi-a fi dorit să ia lecţii de balet, atenţia familiei Vasile s-a îndreptat că pian, deoarece în oraş nu există şcoală de balet.„ Mă bucur foarte mult că am ales acest instrument. Este o plăcere să studiez la clasa profesoarei Mady Crângaşu şi am învăţat multe lucruri noi. Mă atrage foarte mult muzica“, a precizat Liana Vasile. Fetiţa spune că a fost foarte încântată de reacţia publicului la toate concursurile la care a participat. „ Aproape de fiecare dată am avut emoţii, dar dragostea pentru muzică m-a făcut să uit de ele“, spune, cu sinceritate, Liana. Piesa cu care a cucerit publicul şi juriul a fost „Mociriţă cu trifoi“.

Studiază limba germană

Elevă în clasa a-II-a la Şcoala Generală nr. 5„Nicolae Titulescu“, Liana spune că învaţă cu plăcere la toate materiile, însă mai aproape de suflet îi este limba germană pe care o studiază în particular de trei ani. „Într-adevăr este o limbă foarte grea, dar dacă îţi place ceea ce ţi se predă, reţii uşor. Eu pot să acumulez cunoştinţe foarte uşor“, a spus fetiţa.

Citiţi mai multe despre Liana în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite