Hochei: Fenestela Braşov a umilit pe Steaua Rangers FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima partidă de verificare a noului sezon competiţional, gruparea de hochei SCM HC Fenestela 68 Braşov a debutat cu o victorie la „Cupa Braşov", turneu care are loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Patinoarul Olimpic.

Într-un meci disputat aseară, Fenestela Braşov a evoluat senzaţional şi a umilit fosta campioană Steaua Rangers, pe care a învins-o cu 7-1 (3-0, 4-1, 0-0).

Mult schimbată în bine faţă de sezonul precedent, formaţia de la poalele Tâmpei a dominat cap-coadă meciul şi a făcut chiar spectacol în anumite momente, steliştii fiind depăşiţi de miza jocului.

image

Prin evoluţia de aseară, formaţia braşoveană a arătat ca o echipă care se poate lupta cu şanse reale la câştigarea campionatului. Jucătorii transferaţi în această vară la Braşov au făcut diferenţa şi au reprezentat principalul pericol pentru poarta bucureştenilor.

image

Pentru SCM HC Fenestela Braşov au marcat: Szocs Szabolcs (2), Antal Zsombor, Vitalij Kiricsenko (2), Richard Filip şi Balint Zsolt. Golul de onoare al steliştilor a fost marcat de Denis Zabludovski.

image

În cea de-a doua partidă a turneului, Sport Club Miercurea Ciuc se va duela, astăzi, cu Steaua Rangers Bucureşti. Mâine, în ultimul meci al competiţiei, Fenestela 68 Braşov va întâlni pe Sport Club Miercurea Ciuc.

image

Duelurile vor avea loc de la ora 18.00, iar preţul unui bilet costă 10 lei. Cei care şi-au achiziţionat abonamente pot intra la meciuri şi pe baza acestora.

image

FOTO: STELIAN GRĂJDAN

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite