Daniel Isăilă: „Arbitrajul ne-a fost defavorabil în debutul sezonului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Daniel Isăilă, este nemulţumit de maniera în care a fost arbitrată propria echipă în primele şase etape ale campionatului. 

Isăilă consideră că meciul de la Galaţi ar fi trebuit oprit în minutul 70, din cauza întunericului şi îl acuză pe centralul Alexandru Tudor că a favorizat echipa gazdă.

Am întâlnit la Galaţi o echipă bine organizată, agresivă de multe ori, chiar peste limita regulamentului, şi asta din cauza indulgenţei arbitrului, care a tolerat jocul dur al gazdelor. În schimb, noi am primit cartonaşe galbene cu multă uşurinţă, iar finalul meciului am fost nevoiţi să-l jucăm în inferioritate numerică.

Sârghi trebuia eliminat pentru mai multe faulturi, iar Voicu a primit foarte uşor cartonaşul galben. Alexandru Tudor nu a cântărit cu aceeaşi măsură acordarea cartonaşelor galbene în acest meci", crede Isăilă.

Tehnicianul braşovean consideră că arbitri i-au defavorizat clar pe „galben-negrii" în partidele din acest început de stagiune.

S-au adunat mai multe greşeli de arbitraj împotriva noastră în acest start de campionat. Noi vrem doar să fim arbitraţi corect. În opinia mea, din minutul 70 meciul ar fi trebuit oprit pentru că, efectiv, mingea nu se mai vedea.

Am făcut o partidă bună din punct de vedere defensiv, însă mai avem mult de lucru pe faza de atac, unde pierdem cu uşurinţă mingi simple, iar în faţa porţii nu luăm cele mai bune decizii.

Pentru meciul cu Dinamo ne vor lipsi trei jucători de bază, Voicu, Oros şi Rusu, care sunt suspendaţi, iar Năstăsie încă nu este complet refăcut.

Sper ca jucătorii care îi vor înlocui să se ridice la nivelul titularilor. În această săptămâna îl vom legitima şi pe atacantul ivorian Lamine Diarrassouba. Trebuie să strângem rândurile pentru că ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu Dinamo.

Este binevenită această întrerupere a campionatului, pentru că vom avea timp să ne pregătim şi să rezolvăm toate problemele
", a declarat Daniel Isăilă, pentru site-ul oficial al FC Braşov. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite