Adoptă un câine de la Stupini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi iubitorii de animale sunt chemaţi să viziteze Adăpostul de Câini de la Stupini să adopte un căţel, să doneze mâncare sau bani pentru achiziţionarea hranei zilnice.

Sau, pur şi simplu, să facă voluntariat şi să dea mai departe informaţia. Toate acestea pot fi posibile cu ocazia „Zilei Porţilor Deschise" de la Adăpostul de câini din cartierul Stupini, situat pe strada Merilor nr. 9.

Voluntarii vin zilnic la azil

Asociaţiile pentru Protecţia Animalelor „Milioane de Prieteni" si „ANU - Animals Need Us" (animalele au nevoie de noi) organizează sâmbătă, 20 august, între orele 10.00 şi 14.00, o campanie specială pentru sutele de câini fără stăpân de la Stupini.

„Mergem la Stupini zi de zi şi muncim cot la cot cu cei din Asociaţia «Milioane de prieteni». Le-am pus împreună apă şi mâncare şi le-am făcut curăţenie în cuşti. Sperăm ca braşovenii să fie receptivi şi să adopte câteva dintre aceste animale sănătoase şi voioase", a spus Alina Ghica, voluntar din partea Asociaţiei ANU.

Sprijin pentru sute de suflete

Adăpostul de câini de la Stupini a fost preluat de Asociaţia de Protecţie a Animalelor „Milioane de Prieteni", astfel că toţi câinii de aici vor fi mutaţi iar azilul va fi desfiinţat.

Pentru că este vorba de nici mai mult nici mai puţin de 380 de câini care trebuie preluaţi de acolo, este nevoie de ajutor fizic şi bănesc pentru hrănirea şi îngrijirea acestora pe perioada în care vor mai sta la Stupini. Cele mai multe dintre aceste patrupede au însă nevoie de o familie, majoritatea fiind blânzi şi sunt potriviţi pentru adopţie.

„Până acum au fost duşi la Azilul din Triaj 120 de câini. Aceştia au fost deparazitaţi, steriliyaţi şi vaccinaţi şi au primit apă şi hrană. Sperăm ca un număr cât mai mare de braşoveni să adopte aceste suflete pentru ca adăpostul din Triaj să nu devină aglomerat", a declarat Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei Milioane de Prieteni Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite