Botoşani: Peste 100 de amenzi date şoferilor într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Peste 100 de amenzi date şoferilor într-o zi
Botoşani: Peste 100 de amenzi date şoferilor într-o zi

Un tânăr fără permis şi aflat sub influenţa alcoolului a fost  imobilizat de poliţişti

 Tânărul de 22 de ani avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul autoturismului Opel Vectra a fost depistat în trafic aseară în jurul orei 20.00 pe strada Griviţa. Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor care au pornit în urmărirea şoferului.

Acesta a fost imobilizat pe strada Tudor Vladimirescu şi reţinut de poliţişti. Şoferului i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală.

Alte  118 sancţiuni contravenţionale în valoarea de aproape 14.000 de lei au fost aplicate ieri de către poliţiştii rutieri în cadrul unei ample acţiuni demarată în municipiu. Acţiunea face parte din campania preventivă ,,SEATBELT”, care se desfăşoară la nivel naţional în perioada 07-13 septembrie.

La acţiune au participat 14 lucrători ai Serviciului Poliţiei Rutiere cu patru  autovehicule dotate cu aparatură de supraveghere a traficului rutier. Pe lângă amenzile aplicate şoferilor, poliţiştii au reţinut două permise de conducere, fiind constatate şase infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Dintre sancţiunile aplicate, 71 au vizat neportul centurii de siguranţă de către conducătorii de autovehicule sau pasagerii acestora.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite