Botoşani: Fuga de caniculă naşte drame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:  Fuga de caniculă naşte drame
Botoşani: Fuga de caniculă naşte drame

Temperaturile extrem de ridicate înregistrate au împins un sucevean în ghearele morţii.  Un bărbat de 53 de ani a murit ieri înecat în apele Siretului

Apele Siretului şi canicula îşi iau din nou tributul . Gheorghe R., din localitatea suceveană Dumbrăveni a plecat ieri după amiază să se răcorească în apele Siretului.  S-a oprit în dreptul localităţii Huţani lângă un pod. Ce s-a întâmplat cu el nimeni nu ştie, pentru că bărbatul era singur. 

 Familia bărbatului a intrat în panică când a văzut că bărbatul nu se mai întoarce şi au plecat  să îl caute. Au luat şi câteva ajutoare cu ei, însă nu au găsit decât autoturismul în care erau hainele suceveanului. După câteva ore de căutare, familia a cerut sprijinul angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

„ Apelul a fost primit la ora 02.09. La locul indicat au plecat două autospeciale, zece subofiţeri, doi ofiţeri şi scafandri.  În jurul orei 06.00 scafandri l-au găsit agăţat de o plasă de pescuit la 200 de metri în amonte faţă de urmele lăsate”, a specificat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „ Nicolaie Iorga” Botoşani.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite