Vezi aici ce declarații au dat candidații arădeni la ieșirea de la urne!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto: Listele electorale au fost verificate
Arhivă foto: Listele electorale au fost verificate

Candidații din municipiul Arad au mers la vot încă de dimineață. Fiecare a făcut câte o declarație la ieșirea din secția de votare. Până la această oră aproape toți, candidații fie că vorbim despre cei pentru funcția de primar, președinte al Consiliului Județean Arad și pentru consilieri locali și județeani s-au prezentat la vot.

Lia Ardelean, candidatul USL la Primăria Arad s-a prezentat la vot însoțită de mai multe persoane. Lia Ardeleana a votat la secția nr. 53, amenajată la Școala Generală nr. 10, de pe strada Faurilor nr. 94. „Am votat pentru bunăstarea arădenilor, pentru schimbare, pentru ca Aradul să fie într-adevăr orașul în care merită să trăiești. Aradul trebuie să fie în rând cu tara, nu să rămână o insulă verde-portocalie într-un ocean tricolor. Le mulţumesc arădenilor care deja au votat şi îi rog pe toți cetățenii să își exprime opţiunea constitutională pe care o au o dată la patru ani. Arădeni, nu vă risipiți voturile!”, a declarat Lia Ardelean la ieşirea din sectia de votare. Lia Ardelean a fost însoțită și de către fiul ei Mihai.

Nicolae Ioțcu, însoțit de candidați MC-L

Nicolae Ioţcu, preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean şi candidat al Mişcării Creştin-Liberale pentru această funcţie, a votat, împreună cu soţia, la Secţia de Votare nr. 3, situată în incinta Liceului Economic. Nicolae Ioţcu a fost însoţit de mai mulţi candidaţi ai Mişcrăii Creştin-Liberale: Aurel Ardelean, Ioan Plaveţi, Ionel Costin, Teodor Mihuţ, Alin Hărlău şi Glad Varga. „A fost un vot pentru continuitate. Doresc ca în următorul mandat să finalizez proiectele în derulare şi să pun în aplicare noi proiecte”, a afirmat Nicolae Ioţcu.

Dorel Căprar, la vot

Co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar a spus la ieșirea din secţia de vot că votează pentru a schimba în bine viaţa oamenilor. „Am votat cu gândul la viitor şi la copiii noștri, pentru o administrație care să lucreze în interesul oamenilor, pentru o administrație care va lupta împotriva corupției şi va face lucruri bune pentru cetățeni. Am votat pentru o administrație care nu va fura banii publici, ci îi va folosi cumpătat, în interesul cetățenilor. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot, să nu îi lase pe alții să decidă pentru ei” a spus Dorel Căprar.

Gheorghe Falcă, la vot cu soţia şi fiica

Primarul în exercițiu Gheorghe Falcă, candidatul MC-L pentru Primăria Arad a votat la Şcoala Generală 20, din cartierul Aradul Nou. Acesta a fost însoțit de soţia sa, Ela, și de fiica Ana Maria. „Pentru noi Aradul este în față şi am votat să-l menținem în aceeaşi poziţie. Suntem mândri de cum arată oraşul nostru şi dorim ca acelaşi parcurs să-l avem în următorii 8 ani. Spun acest lucru pentru că 2016-2020 este noul ciclu de fonduri europene şi în această perioadă trebuie să pregătim proiectele pentru etapa nouă de dezvoltare şi modernizare a municipiului Arad“, a declarat Gheorghe Falcă la ieșirea din secția de votare.

 Prefectul a votat în Micălaca

Prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac, a votat împreună cu familia sa la secţia de votare numărul 30, amenajată la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad din Calea Radnei nr. 250. „Doresc să reiau apelul transmis arădenilor acum câteva zile când subliniam importanţa votului fiecărui cetăţean. A vota este un drept democratic câştigat prin vărsare de sânge în Decembrie 1989. Cu cât este mai mare numărul celor care participă la vot, cu atât mai legitimi vor fi cei aleşi. Sper într-o prezenţă bună la vot şi mai ales într-o zi de vot fără incidente electorale grave. În acest sens fac un apel la respectarea legii tuturor celor implicaţi în procesul electoral de astăzi”, a declarat prefectul Cosmin Pribac.

Radu Stoian a votat la Vladimirescu

Subprefectul Radu Stoian a votat, în comuna Vladimirescu, la secția de votare numărul 1, amenajată la sediul primăriei din localitate. „Am votat pentru prosperitatea comunei”, a spus Radu Stoian după ce a votat.

 Ioan Cristina a votat alături de familie

Ioan Cristina, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a votat în comuna natală. Ioan Cristina a fost însoţit de membrii familiei sale.
„Mi-am exprimat opţiunea de vot acasă, la Chişlaca, comuna Craiva. Am ţinut neapărat să votez în judeţ, chiar în satul în care m-am născut şi am copilărit şi de care mă leagă atât de multe lucruri. Am votat pentru schimbarea în bine a lucrurilor, pentru normalitate administrativă şi politică şi pentru dezvoltarea echilibrată a tuturor localităţilor din judeţ”, a declarat Ioan Cristina la ieşirea din secţia de votare.

Și Petru Farago a votat

Candidatul UDMR la preşedinţia CJA Petru Farago a votat la Secția de votare nr.71 din zona UTA. La ieșirea din secţia de votare, fruntașul UDMR a declarat: „Am votat pentru o mai bună reprezentare a comunităţii maghiare şi pentru binele municipiului şi județului. Numai de noi depinde viitorul şi dezvoltarea Aradului”.

A votat și Claudiu Cristea

Claudiu Cristea, candidatul Forţei Civice la funcţia de primar al municipiului Arad, a votat la secția de la Școala Generală nr. 20. La ieșirea din secţia de votare a declarat următoarele: „Am votat pentru schimbare şi pentru a se termina cu lucrurile făcute de mântuială pe bani mulţi. Am vota pentru lucrul bine făcut şi pentru o administrație nouă”.

Florin Galiș

Florin Galiş, co-preşedinte al Organizaţiei Municipale USL, a declarat la ieşirea din secţia de votare: „am votat pentru ca Aradul să se racordeze la trendul majoritar politic din ţară. De asemenea, am votat pentru a administraţie care, atunci când vom vorbi despre realizări, să nu mai le asociem cu hoţia, din ciclul «a furat dar totuşi a făcut ceva»”.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Aradului şi a judeţului: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte  aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

Rezultate alegeri locale 2012

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite