Piesa ”Dansez pentru nimeni” participă la Festivalul Dramaturgiei Româneşti de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, la Timişoara se desfăşoară ediţia a XV-a a Festivalului Dramaturgiei Româneşti, manifestare care prezintă publicului spectacole realizate după piese aparţinând exclusiv dramaturgiei noastre naţionale.

În cadrul festivalului, Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad va fi prezent cu spectacolul „Dansez pentru nimeni“, de Ştefan Caraman, în regia lui Ştefan Iordănescu. Spectacolul va fi susţinut joi, 15 aprilie, de la ora 21,00, în sala 2 a Teatrului Naţional Timişoara – cea mai nouă şi modernă sală de spectacole a Naţionalului timişorean.

Festivalul Dramaturgiei Româneşti este un festival cu caracter competitiv şi este structurat pe patru secţiuni (Focus, Suporter, Clasic şi Intersecţii) spectacolele fiind invitate pe baza selecţiei făcute de criticul de teatru Mihaela Michailov – noul selecţioner al festivalului.

În acest an, FDR se desfăşoară sub titulatura „Plasticid“ şi are drept scop prezentarea crizei societăţii noastre. Secţiunea principală este Focus, cea în care se află şi spectacolul arădean „Dansez pentru nimeni“, alături de acesta mai fiind înscrise în concurs piese precum „5 minute miraculoase la Piatra Neamţ“, de Peca Ştefan (produs de Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ), „20/20“ de Gianina Cărbunariu (produs de Yorick Studio de la Târgu Mureş) şi „Acasă la tata“ de Mimi Brănescu (produs de Teatrul Act), în total această secţiune cuprinzând zece piese.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite