Arad: Curs anticriză pentru managerii din Lipova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, vreme de trei zile, întreprinzătorii din oraşul Lipova se pot perfecţiona în metode de management. Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România filiala Arad (CNIPMMR), în parteneriat cu Centrul de Afaceri Master din Deva şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, organizează la Lipova cursuri de management pentru cultura organizaţională în întreprinderile româneş

Cursul se adresează angajaţilor firmelor şi este organizat din fonduri Phare.

Implicarea tuturor angajaţilor

„E bine că se fac astfel de cursuri, mai ales că nouă ne e greu să participăm la sesiuni organizate în Arad sau alte localităţi”, a declarat Mihai Breazu, administrator al unei societăţi din Lipova.

„Prin aceste cursuri ne dorim implicarea tuturor angajaţilor în viaţa firmei şi, în plus, oferim şansa unei perfecţionări continue pentru aceştia”, a declarat Alina Paşca, purtător de cuvânt al CNIPMMR. 

La absolvirea cursului, participanţii vor obţine un certificat de absolvire pentru perfecţionarea în management şi un supliment descriptiv pe care vor fi menţionate cunoştinţele acumulate, eliberate de Ministerul Educaţiei, Cercetării si Inovării şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite