Alba Iulia: Prima ediţie a Grand Prix „Ana Maria Groza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 1 octombrie 2010, pe stadionul Cetate din Alba Iulia se va desfăşura prima ediţie a Grand Prix „Ana Maria Groza“. Competiţia se adresează elevilor din clasele V – VIII din şcolile din Alba Iulia.

Scopul acestui eveniment este atragerea copiilor spre mişcare şi insuflarea spiritului de competiţie. „Dacă din rândul copiilor care vor participa al competiţie vom reuşi să atragem spre sport, spre atletism, cât mai mulţi copii, ar fi o satisfacţie în plus. Doresc ca acest concurs să reprezinte o cale de selecţie pentru viitorii performeri ai judeţului Alba“, a spus atleta Ana Maria Groza.

„Eu am reuşit, poţi şi TU!“

Motto-ul competiţiei este „Eu am reuşit, poţi şi TU!“. Concursul se adresează elevilor din clasele V – VIII din şcolile generale din Alba Iulia.

Elevii vor concura pe 2 categorii, fete şi băieţi. Elevii din clasele V–VI vor alerga pe o distanţă de 800 metri iar cei din clasele VII–VIII, pe 1200 metri.
Primii 3 clasaţi de la fiecare categorie vor fi recompensaţi cu trofee, medalii, diplome, tricouri, dulciuri, premii în obiecte. Ceilalţi participanţi cu tricouri, diplome de participare şi dulciuri.

Înscrierea elevilor se va face înainte de startul competiţiei, pe baza tabelelor nominale prezentate de profesorii de educaţie şi fizică de la fiecare unitate şcolară.


       


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite