Ajutoare alimentare pentru nevoiaşii din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Centrul de zi pentru pentru persoane vârstnice din Alba Iulia a început şi distribuirea zahărului provenit din stocurile de intervenţie comunitară ale Uniunii Europene. Peste 200 de tone de alimente au fost repartizate nevoiaşilor din Alba Iulia.

Ca o noutate pentru 2010, pe lângă făină şi zahăr, beneficiarii vor primi şi făină de mălai, paste, biscuiţi şi lapte praf.

În liste figurează peste 6.700 de beneficiari, persoane nevoiaşe cu venituri foarte mici. Dintre aceştia, în jur de 1.500 sunt pensionari, 2.400 persoane cu handicap, 2.200 de şomeri şi 550 de albaiulieni care au venit minim garantat.

Pentru Alba Iulia au fost repartizate peste o sută de tone de făină, 47 de mălai, 24 de paste făinoase şi peste 6,7 tone de zahăr şi aceeaşi cantitate de lapte praf.

Distribuţia alimentelor se face zilnic, între orele 9.00 şi 15.00 la Centrul de zi pentru pentru persoane vârstnice, situat pe strada Libertăţii, nr.21. produsele pot fi ridicate până la finalul lunii noiembrie.  

La ridicarea produselor, beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate şi cuponul de pensie, carnetul de şomaj, respectiv certificatul de încadrare în grad de handicap, valabile la data distribuţiei.

Cantitate produse alimentare/persoană
Făină: 15 kilograme
Mălai: 7 kilograme
Biscuiţi: 1,4 kilograme
Paste făinoase: 3,6 kilograme
Zahăr: 1 kilogram
Lapte praf: 1 kilogram

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite