Răsfăţ cu cea mai delicioasă plăcintă cu dovleac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învaţă de la noi să pregăteşti această plăcintă cu dovleac! sursa foto: Profimedia
Învaţă de la noi să pregăteşti această plăcintă cu dovleac! sursa foto: Profimedia

Ajuns în Europa pe la sfârşitul secolului XVI, acest fruct cu pulpa dulceagă şi bogată în betacaroten şi-a câştigat numeroşi adepţi între maeştrii artei culinare, datorită uşurinţei de preparare. Îl poţi folosi şi tu la numeroase deserturi, indiferent de sezon!

Ingrediente

Pentru aluat

600 g făină

250 g unt rece

3-4 gălbenuşuri

200 g zahar

coajă rasă de lămâie

ulei (pentru tapetat)

Pentru umplutură

800 g dovleac

zahăr (după gust)

un cub de unt

scorţişoară

1 pliculeţ zahăr vanilat

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite