stiri despre daniel constantin

Igor Dodon, Preşedintele Republicii Moldova, care a atins plafonul de creştere în opinia publică şi a început să intre pe panta descendentă, nu mai ştie ce să mai facă ca să şocheze şi să se menţine în atenţia publică.

acum 23 ore · comentarii (27)

Dublul standard calitativ există la mărfurile de import, dar şi la produsele autohtone. Pe cine interesează acest lucru??? De ani de zile, autorităţile de control mimează mai mult că îşi fac treaba. Poate sunt dirijate de interese de sus, poate n-au suficiente resurse şi putere, legislaţia are şi ea destule hibe sau este făcută cu dedicaţie...Poate mai pică, mai curge... Într-o piaţă volatilă ca a noastră este posibil orice.

acum 13 ore · comentarii (0)

Camil. Un nume aproape inventat, un nume pe care nu l-ai crede, dacă nu ţi-ar explica cineva că, da, părinţii lui fuseseră cititori înfocaţi de Camil Petrescu. Greu să te cheme Camil când lucrezi la o forjă. I se spusese în toate felurile, inclusiv Cămil. Ceea ce nu era tocmai rău. Ba era chiar amuzant. Era singurul Cămil din lume.

acum 23 ore · comentarii (8)

Compania ungară FGSZ a anunţat recent că nu va extinde conducta BRUA până în Austria, deoarece costă prea mult. Cele 4,5 miliarde de metri cubi de gaz românesc ar urma să ajungă în schimb în Serbia, în Slovacia şi în Ucraina. Este acesta un atac la proiectul BRUA? Zădărniceşte această mişcare dezvoltarea exploatării de gaze naturale din Marea Neagră? Are vreo semnificaţie momentul ales de partea maghiară pentru a face acest anunţ?

acum 2 zile · comentarii (28)

Primele negocieri de substanţă privind ieşirea Marii Britanii din UE s-au încheiat la Bruxelles fără progrese sau rezultate concludente. David Davis a fost primit la Comisia Europeană de către negociatorul şef al Uniunii Europene, Michel Barnier. Echipele celor doi oficiali au petrecut patru zile în cadrul unor grupuri de lucru dedicate, încercând să identifice punctele de acord şi dezacord în ceea ce priveşte dosarele cele mai importante.

acum 2 zile · comentarii (1)

Noutăţile din prima jumătate a lui 2017 în Dubai au adăugat pe deja lunga listă a atracţiilor oraşului o întreagă suită de experienţe artistice, culturale, de entertainment şi distracţie în familie – şi mai sunt încă multe altele pe care le aşteptăm cu nerăbdare în a doua jumătate a anului. Citeşte mai departe pentru a afla recomandările noastre.

acum 20 ore · comentarii (0)