Profesoara sexy, făcută de ruşine de un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara e convinsă că fostul iubit e vinovat pentru defăimarea sa
Profesoara e convinsă că fostul iubit e vinovat pentru defăimarea sa

După ce mai multe poze indecente cu profesoara de matematică Mihaela Dragoie (38 de ani) au fost postate pe internet, procurorii DIICOT au găsit vinovatul: fiul fostului ei iubit.

Tânărul de 17 ani care a sustras din calculatorul femeii mai multe fotografii şi le-a postat pe internet riscă între 17 luni şi 6 ani de închisoare.

„Tânărul este cercetat pentru acces neautorizat la un sistem informatic. Pentru că e minor, pedeapsa, care este de la 3 la 12 ani de închisoare, se reduce la jumătate", a precizat CălinTatu, procuror DIICOT în cadrul Biroului Teritorial Sibiu.

Cercetările continuă, iar fostul iubit a fost audiat în calitate de martor, el nefiind acuzat de vreo faptă penală. Mihaela Dragoie susţine, însă, că Virgil Coldea e vinovat de cele petrecute.

„Băiatul a acţionat la îndrumările tatălui. Mă şantaja, spunea să îi dau mai multe poze, să îi descriu la telefon o partidă de sex şi mă ameninţa că va trimite fotografiile cu mine la ziare, ca să mă întorc la el", a spus profesoara de la liceul sibian „Onosifor Ghibu". 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite