Şeful Armatei Române trece la represalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ziarul "Adevărul" a dezvăluit absenţa şefului Armatei Române, amiralul Gheorghe Marin, la reuniuni de nivel înalt la sediul NATO din Bruxelles, acesta a demarat anchete proprii

După ce ziarul "Adevărul" a dezvăluit absenţa şefului Armatei Române, amiralul Gheorghe Marin, la reuniuni de nivel înalt la sediul NATO din Bruxelles, acesta a demarat anchete proprii acuzând "scurgeri de informaţii".

Amiralul Marin a convocat, joi, o şedinţă cu militarii români de la Bruxelles, pentru a le reproşa că au lăsat să "scape" informaţii. În replică, militarii români i-au raportat o serie de probleme cu care se confruntă la Bruxelles.

Şoc la reprezentanţa militară a României

Conform surselor noastre, cei din Reprezentanţa Militară a României pe lângă NATO au fost şocaţi când amiralul i-a informat că nu el se ocupă "de problemele de la Bruxelles".

Reamintim că reuniunea NATO s-a desfăşurat în capitala Belgiei în zilele de miercuri şi joi, şeful SMG ratând importante întruniri, unde se discuta soarta Afganistanului şi a Kosovo, adică despre teatre de operaţiuni în care luptă şi soldaţi români.

Pe site-ul de internet al Alianţei Atlantice, singura fotografie de la reuniunea NATO în care apare şi amiralul Marin este una de joi, de la sesiunea NATO - Ucraina (care a început la ora 14.15). Amiralul Marin a ajuns la Bruxelles miercuri după-amiază, cu o întârziere de câteva ore, pentru că a venit direct dintr-o vizită privată din SUA, unde, spun sursele noastre, şi-ar fi vizitat fiica.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite