Detectivi de cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedie trăsnită Eroul, Neil, este ceea ce americanii spun "a film buff" sau "a film geek", un împătimit al cinema-ului, pasiune pe care şi-o poate cu uşurinţă satisface în calitatea

Comedie trăsnită

Eroul, Neil, este ceea ce americanii spun "a film buff" sau "a film geek", un împătimit al cinema-ului, pasiune pe care şi-o poate cu uşurinţă satisface în calitatea sa de proprietar al unui mic magazin pentru închirierea casetelor video.

El trăieşte într-o lume a fanteziei, urmăreşte ca hipnotizat cât e ziulica de mare pelicule gen "noir", după care e mort. Se identifică într-atât cu această lume fictivă, încât la un moment dat îşi părăseşte iubita care nu seamănă îndeajuns cu eroina unuia dintre filmele sale favorite. Într-o bună zi, existenţa lui este zguduită de apariţia în magazin a unei misterioase femei, Violet, cu un ciudat simţ al umorului şi cu dorinţa intensă de a-şi trăi viaţa din plin.

Între cei doi se naşte o atracţie spontană, Neil fiind la început sedus de vioiciunea lui Violet, de excentrităţile ei, între care pasiunea pentru farse, care pot avea consecinţe dintre cele mai periculoase. "Detectivi de cartier" (Watching the Detectives) beneficiază de doi actori simpatici, Cillian Murphy şi exotica Lucy Liu, înfruntarea dintre cele două personaje (el - ticăit şi monoton, ea - plină de spontaneitate) e amuzantă, dar, prin repetiţie, îşi pierde din farmec.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite