Noua aplicaţie de colaje pe care o vei folosi pentru a urca poze pe Instagram

Noua aplicaţie de colaje pe care o vei folosi pentru a urca poze pe Instagram

Layout by Instagram se conectează automat la reţelele sociale deţinute de Facebook FOTO Adevărul

Instagram a anunţat o nouă aplicaţie, numită Layout, care va face colaje din pozele din telefonul nostru, le va adăuga filtre şi le vom putea distribui pe reţeaua de fotografie sau pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu Layout, Instagram încearcă să-şi diversifice portofoliul de aplicaţii. Pe lângă aplicaţia-mamă şi Layout, pe piaţă mai există şi aplicaţia Hyperlapse. Instagram doreşte să ofere mai multe opţiuni creative fotografilor amatori de pe reţea.

În momentul când deschidem Layout suntem puşi în faţa alegerii unor poze deja realizate, care sunt în camera telefonului. Putem alege patru imagini şi o aranjare diversă.

După ce pozele sunt puse într-un colaj, Layout ne permite să le eliminăm, să le edităm şi să le dăm un efect de oglindă. Apoi, poza poate fi distribuită pe Facebook sau Instagram.

Dacă apăsăm pe butonul Photo Booth, Layout ne permite să accesăm camera şi să realizăm poze direct cu ea. Astfel, vom avea un cronometru care ne va permite să facem patru selfie-uri pe care să le aranjăm într-un colaj pe care să-l distribuim apoi pe reţelele sociale.

Aplicaţia Layout e disponibilă doar pentru dispozitivele cu iOS şi va ajunge pe Android în lunile următoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: