Facebook lansează un program care te învaţă toate secretele reţelei. Primul român care a obţinut certificatul

Facebook lansează un program care te învaţă toate secretele reţelei. Primul român care a obţinut certificatul

Facebook a introdus programul Blueprint

Facebook a introdus un nou program pentru cei care vor să devină experţi în reţeaua socială. Facebook Blueprint a fost lansat aseară şi deja românii s-au certificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ajutorul Facebook Blueprint, utilizatorii şi specialiştii din domeniu pot primi un certificat online care să ateste că au învăţat toate detaliile despre reclame, folosirea reţelei şi administrarea unei pagini.

Facebook Blueprint nu e numai o colecţie de informaţii, ci şi o serie de module care pot fi studiate, pentru obţinerea unei dovezi că te pricepi la Facebook.

În prezent sunt 35 de cursuri, care includ Terminologie, Marketing Direct, A/B Testing sau Targetare. Blueprint e disponibil în engleză pentru desktop şi mobile.

Primul român certificat de Facebook

'Adevărul" a vorbit şi cu primul român care a obţinut certificarea de la Facebook. Matei Psatta, specialist din industria publicităţii, a văzut Facebok Blueprint aseară, iar la ora 11 a început modulele propuse de reţeaua socială.

Deşi compania americană estimează că toate modulele pot fi terminate în 8,5 ore, Matei le-a terminat până la 3 noaptea.

"Cursurile nu sunt foarte complicate, însă îţi oferă o perspectivă destul de bună asupra posibilităţilor pe care le oferă Facebook. Zona de bune practici în advertising şi studiile de caz ale celor mai bune campanii mi s-au părut cele mai utile", a spus Matei, primul român certificat de Facebook aseară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările