Aplicaţia pentru Instagram care îţi fură parolele

Aplicaţia pentru Instagram care îţi fură parolele

Instagram are aplicaţie oficială, dar unii utilizatori au preferat altceva.

Există aplicaţii terţe care îţi fură parolele, iar una dintre ele se voia o punte între utilizatori şi Instagram. Din fericire, Google şi Apple au şters-o din magazinele lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinele online ale celor de la Google şi Apple s-au lăudat în ultimele luni cu măsurile de securitate , însă acestea se pare că nu au fost suficient de bune pentru a preveni infiltrarea unei aplicaţii spion. InstaAgent, după cum scriu cei de la Verge, era una dintre cele mai populare aplicaţii terţe pentru Instagram. Conform descrierii, aceasta permitea oricărui utilizator să afle cine i-a vizualizat profilul de Instagram.

Nu ştim de ce o persoană ar avea vreodată încredere într-o astfel de aplicaţie, dar, cumva, InstaAgent a ajuns să fie instalată pe aproximativ 500.000 de dispozitive.

După cum a menţionat pe Twitter dezvoltatorul de aplicaţii David L-R, InstAgent stoca parolele utilizatorului în formă necriptată pe telefon şi le trimitea ulterior către o adresă de mail necunoscută. Mai mult decât atât, aceasta posta chiar şi imagini pe Instagram în care se promova.

Vezi toate detaliile despre această aplicaţie care fură parole

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările