VIDEO Conceptul care arată cum poate deveni iOS 8 cel mai bun sistem al Apple

VIDEO Conceptul care arată cum poate deveni iOS 8 cel mai bun sistem al Apple

Conceptul de iOS 8 pe un iPhone cu ecran mai mare.

În câteva luni vom descoperi noul iPhone şi toate zvonurile vor fi confirmate. Până atunci, mai e timp însă de acele concepte care ar arăta foarte bine pe un iPhone viitor. Cel de azi include o interfaţă mai ajustată, suport pentru iWatch şi un asistent Siri mai inteligent.

Apple urmează să anunţe un nou iPhone în câteva luni. Primele zvonuri indică două modele noi, cu ecran de 4,3 inci, respectiv 5 inci, aşa cum piaţa Android oferă deja. Este un răspuns la cererile pe care le au utilizatorii de la companie. Dincolo de ecran, s-ar putea ca designul să fie inspirat din cel al iPad Air, o carcasă din aluminiu rotunjită la colţuri şi margini,

Până la modelul fizic, TechRadar prezintă poate cel mai interesant concept de iOS 8, cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Există zvonuri cu privire la o nouă categorie de produse de la Apple, aşa că iOS 8 include suport pentru iWatch, primul dispozitiv purtabil de la Apple despre care se tot zvoneşte de doi-trei ani. În plus, Siri ştie mai multe, ar putea identifica melodii după o audiţie de câteva secunde, folosind baza de date a Shazam.

Conceptul de iOS 8 mai include şi CarPlay, ecosistemul creat pentru unele modele de maşini. După ce iOS 7 a fost cea mai criticată mişcare a Apple, poate doar Apple Maps să fi fost mai criticată, Apple va urmări o finisare a noii versiuni şi nu o altă schimbare majoră. Conceptul TechRadar include şi câteva pictograme noi şi culori mai estompate. Rămâne de văzut dacă Tim Cook, directorul Apple, va lansa acea nouă categorie de produse anul acesta, în toamnă. iWatch e aşteptat.

 

Prima imagine cu iPhone 6, cu display mai mare şi o carcasă din aluminiu cu margini rotunjite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: