Succesorul celebrului Pocophone se va lansa până în martie 2020

Succesorul celebrului Pocophone se va lansa până în martie 2020

Pocophone F1 a fost unul dintre cele mai de succes smartphone-uri din ultimii ani, adunând în jurul său atât de mulţi fani încât a determinat crearea unei companii separate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brandul Poco a devenit recent independent, separându-se de Xiaomi, o mişcare care a dat naştere unor discuţii lungi legate de succesorul lui Pocophone F1, un telefon extrem de îndrăgit de utilizatorii săi.

Într-o serie de interviuri legate de viitorul companiei, managerul general al Poco India, Manmohan Chandolu, a vorbit despre planurile firmei sale şi lansarea următorului Pocophone, arată GSMArena.

Astfel, Chandolu a spus că următorul dispozitiv Poco se va lansa până în luna martie a acestui an şi va menţine aceleaşi caracteristici pe care le-am văzut deja pe Pocophone F1: ”procesoare de înaltă calitate” şi ”cantităţi mari de memorie RAM”, la un preţ redus. În ceea ce priveşte software-ul, noile smartphone-uri Poco vor veni tot cu interfaţa MIUI de la Xiaomi.

Chandolu a menţionat şi că Poco va utiliza în continuare liniile de producţie ale Xiaomi, stocând şi informaţii ale utilizatorilor în centrele de date Xiaomi. Şi de zona de service se vor ocupa tot canalele oficiale ale firmei chineze bazată în Beijing.

Poco va opera iniţial exclusiv în spaţiul online, însă plănuieşte deja o lansare şi în spaţiul offline, prin magazine fizice. Chandolu spune că, pentru moment, compania este concentrată pe piaţa din India, dar nu scoate din calcul extinderea pe plan internaţional în viitorul apropiat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările