Samsung vrea să înfrumuseţeze Galaxy S5 cu huse din cristale Swarovski

Samsung vrea să înfrumuseţeze Galaxy S5 cu huse din cristale
Swarovski

Noile huse Swarovski pentru Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 nu este cel mai arătos telefon de pe piaţă. Probabil, de aceea sud-coreenii au decis să facă un parteneriat cu Swarosvki pentru a creea un set de accesorii care să îi împace pe cei ce vor să îşi asorteze smartphone-urile la ţinute complicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei de la Samsung spun că tehnologia şi moda sunt foarte strâns legate una de cealaltă. De aceea, compania a ales să creeze noua gamă de accesorii pentru telefoanele Samsung Galaxy S5 şi pentru ceasul inteligent Gear Fit.

Posesorii de Galaxy S5 vor putea să-şi acopere telefoanele cu huse pline de cristale de diferite culori, iar cei care vor să-şi înfrumuseţeze gadgeturile de la încheietură pot opta pentru diverse briz-briz-uri ce se agaţă de curelele Gear Fit.

„Având în vedere că între tehnologie şi modă există o legătură atât de strânsă, compania Samsung este mai  dedicată ca oricând să susţină exprimarea sinelui prin inovaţii tehnologice şi parteneriate importante. Colaborarea cu Swarovski la această colecţie uimitoare de accesorii pentru dispozitive arată cât de implicaţi suntem în încercarea noastră de a le oferi oamenilor experienţe care le subliniază personalităţile şi gusturile distincte“, a declarat Younghee Lee, vicepreşedintele de marketing al Samsung.

Colecţia „Swarovski pentru Samsung“ este disponibilă deocamdată numai în Coreea, însă va ajunge în mai multe colţuri ale lumii în curând. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările