Noi detalii despre Nokia Lumia 1020: va fi cel mai bun telefon cu Windows Phone datorită camerei şi dotărilor tehnice

Noi detalii despre Nokia Lumia 1020: va fi cel mai bun telefon cu Windows Phone datorită camerei şi dotărilor tehnice

Nokia Lumia 1020 apare în primele imagini clare. FOTO WPCentral

Cel mai bun telefon de la Nokia va fi lansat în această săptămână, dar înainte de acel moment este timp de o nouă imagine neoficială. Mai mult, lista de specificaţii a ajuns pe Internet şi se pare că va fi un upgrade de la ultimele modele cu Windows Phone 8.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primul rând, după cum se vede în poza publicata de către WPCentral, Nokia Lumia 1020 va fi disponibil în mai multe culori, în primă fază galben, negru şi alb, similar modelului Nokia Lumia 920. În plus, telefonul nu mai rămâne în limitele specificaţiilor care au dominat până acum piaţa Windows Phone 8, ci trece la 2GB de memorie RAM cel mai probabil pentru a putea să administreze cu uşurinţă fotografiile realizate cu camera de 41 megapixeli.

Nokia Lumia 1020 va fi dotat cu o cameră de 41 megapixeli, dar rezoluţiile la care acestea vor fi salvate vor fi mai mici în parte pentru a ocupa mai puţin, în parte pentru că utilizatorii obişnuiţi nu au nevoie de rezoluţii atât de mari. Astfel, telefonul va putea face poze la 5 megapixeli cu o cumulare a până la 7 pixeli într-un „super pixel“ fapt care duce la o stocare mai bună a detaliilor. Ideea a fost aplicată de către Nokia în modelul 808 PureView.

Mai mult, Nokia Lumia 1020 va avea cu 1GB de RAM mai mult decât oricare alt model cu Windows Phone 8, iar 32GB spaţiul de stocare va fi singurul disponibil, fără extensie prin card microSD. Dincolo de acestea, rămâne la fel ca ultimele modele de vârf ale Nokia.

Cât despre camera foto, aceasta va avea o deschidere maximă f/2.2 cu sistemul de stabilizare implementat în Lumia 920. Va fi disponibil şi un sistem de focalizare manuală, dar şi reglarea vitezei obturatorului. În plus, aplicaţia Pro Camera o va înlocui pe cea predefinită din Windows Phone, pentru că aceea nu oferă suficiente opţiuni pentru hardware-ul Nokia.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Nokia Lumia 1020:

FOTO Nelansatul telefon Nokia Lumia 1020 „încarcă“ prima poză pe Flickr. Un vicepreşedinte Microsoft este autorul

Cel mai bun telefon Nokia a primit un nume neoficial, „EOS“ nu va fi inclus

FOTO Nokia dezvăluie cel mai important detaliu despre telefonul Lumia EOS

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările