Moda accesoriilor gsm - huse în vogă în 2020

Moda accesoriilor gsm - huse în vogă în 2020

Pentru pasionaţii de gadgeturi, pentru cei care ţin pasul cu mai tot ce ţine de noutăţi în materie de accesorii gsm, husele de protecţie sunt o necesitate. Au un rol estetic în principal. Pentru că producătorii de telefoane mobile sunt tot mai competitivi şi au lansat variante mai atractive, husele de protecţie nu trebuie să ştirbească din eleganţa sub care se prezintă un smartphone.

În 2020 producătorii de huse mizează în principal pe funcţionalitate superioară, pe design minimalist şi funcţii complexe. Iar pentru cei care comercializează astfel de produse, noile sugestii de huse pentru publicul larg sunt selecţii de variante care să mulţumească toate gusturile.

Stifler, unul dintre magazinele de profil, recunoscut în principal pentru că selecţiile de huse regăsite aici ţin pasul cu noile variante de smartphone ce se lansează constant, pentru că  oferă diversitate şi mai ales calitate premium pentru astfel de produse, nu se dezice de aceste repere nici în 2020. Iată şi câteva  tendinţe ale acestuia, huse care stârnesc interes:

Husele transparente

Sunt în continuare preferate pentru că permit ca smartphone-ul să fie vizibil în toate detaliile sale. Vorbim şi despre un stil practic, cel de a acoperi inclusiv display-ul, permiţând însă vizualizarea notificărilor în orice moment. Este cazul huselor flip mirror, regăsite la Stifler. Cu o aplicaţie asociată de asemenea, o astfel de husă face ca flipul să fie activ şi să afişeze notificări. În acelaşi timp protejează şi oferă eleganţă smartphone-ului.

Husele flexibile, din silicon

Sunt printre favorite datorită stilului practic sub care se prezintă. În 2020, tendinţele pun pe prim plan interesul utilizatorului de a se descurca cu o singură mână să gestioneze apeluri şi să butoneze telefonul. Există nevoie de protecţie, de stabilitate, deci de o husă care să le îndeplinească pe toate.

Cele din silicon sunt în aparenţă simple, pot fi transparente sau colorate. Sunt un scut al oricărui smartphone şi avantajează datorită flexibilităţii - se montează uşor, se pot îndepărta la fel de uşor şi nu sunt rigide şi nu îngreunează deloc telefonul sau utilizarea acestuia.

În variantele propuse la Stifler astfel de huse sunt îmbunătăţite, fiind căptuşite cu microfibră. Mizează pe varietatea de culoare, astfel încât fiecare utilizator în parte să îşi aleagă opţiunea care i se potriveşte.

Husele 360

Acestea au fost apreciate de publicul larg încă de la apariţia lor pe piaţa de profil. Implică o carcasă pentru spatele telefonului, încadrează displayul cu o carcasă de asemenea, iar în oferta de la Stifler o folie de sticlă este oferită cadou. Asta înseamnă protecţie 100%.

Preferinţele pot fi destul de variate, însă mai întâi de toate selecţia se va realiza în funcţie de tipul de smartphone. Pentru doritori, Stifler include în catalogul său de oferte husa A10, huse pentru iPhone, Huawei, cu diverse funcţii - anti alunecare, anti zgârieturi, rezistente la apă sau şocuri etc.

Pentru moda acestui an nu trebuie să cheltuiţi excesiv, îndemnul fiind mai degrabă de a miza pe funcţionalitate complexă şi pe design simplist. Soluţii şi inspiraţie regăsiţi pe stifler.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: