HONOR a anunţat lansarea la nivel local a noului HONOR X8

HONOR a anunţat lansarea la nivel local a noului HONOR X8

Smartphone HONOR X8.

HONOR anunţă disponibilitatea la nivel local a modelului mid-range HONOR X8, cel mai nou membru a seriei X a brandului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Produsele din seria HONOR X sunt printre primele produse lansate de brandul HONOR de la devenirea unui brand complet independent, pe lângă seria lansată la nivel internaţional, Magic4. 

HONOR X8 are un design ultra-subţire şi uşor, ecran mare cu rame înguste, capacităţi fotografice şi performanţe la un preţ accesibil. Rulând pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS), noul HONOR X8 va fi disponibil în România în curând.

Fiind incredibil de subţire, elegant şi modern, fost proiectat cu o carcasă ultra subţire şi uşoară, cu o grosime de 7.45 mm şi o greutate de numai 177 g. Având un design cu margini plate şi colţuri rotunjite pe toate cele patru laturi, HONOR X8 se potriveşte foarte bine în palmă şi se poate strecura cu uşurinţă în genţi de mici dimensiuni şi buzunare înguste. 

HONOR X8 are rame înguste care oferă un raport ecran-corp de 93,6%. Comparativ cu smartphone-urile din aceeaşi categorie, acest raport este cel mai ridicat pentru produsele disponibile în acest moment pe piaţă. Pentru a realiza această inovaţie, HONOR a dezvoltat o soluţie revoluţionară de distribuire a adezivului, care a permis comprimarea ramelor din stânga şi din dreapta ale noului HONOR X8 la 1,1 mm, având o ramă superioară de doar 1,15 mm grosime.

HONOR X8 dispune de ecran HONOR FullView de 6,7 inchi, cu o rezoluţie de 2388x1080 pixeli şi 16,7 milioane de culori, toate acestea sporind claritatea şi oferind o experienţă de vizionare, potrivită pentru urmărirea filmelor, gaming şi fotografii.

 

De asemenea, HONOR X8 este dotat cu funcţii de protecţie a ochilor, incluzând certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light, modul eBook şi modul Dark, asigurând o experienţă confortabilă de citire şi vizionare, chiar şi după perioade lungi de utilizare sau în condiţii de iluminare scăzută.

HONOR X8 are o configuraţie de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecţie de 2m şi o cameră Bokeh cu detecţie de 2m.

Camera de 64 MP le permite utilizatorilor să surprindă mai multe detalii şi fotografii dinamice, iar caamera cu ultrawide de 5MP, cu un unghi de vizualizare de 120o şi o apertură f/2.2 le permite utilizatorilor să încadreze cu uşurinţă mai multe elemente în cadru.

HONOR X8 este un smartphone dotat cu Qualcomm Snapdragon 680, un procesor cu 6 nuclee, conceput pentru a oferi performanţe superioare, economisind, în acelaşi timp, autonomia bateriei.

Noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care converteşte o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM. Această tehnologie extinde stocarea RAM prin comprimarea aplicaţiilor de fundal şi opreşte închiderea proceselor de fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicaţiile, asigurându-se că aceştia pot prelua un apel şi pot scrie un mesaj, în timp ce aplicaţiile rulează în continuare.

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh, oferind o redare de până la 13 ore de conţinut video YouTube, 19 ore de navigare pe web şi 9,3 ore de gaming. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de redare video online. Conceput pentru un public preocupat de stil, HONOR X8 este disponibil în trei culori: Titanium Silver, Midnight Black, and Ocean Blue.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările