HMD Global a lansat un program de test pentru utilizatorii Nokia, prin care aceştia vor putea experimenta Android 8.0 Oreo. Pe ce terminale este disponibil

HMD Global a lansat un program de test pentru utilizatorii Nokia, prin care aceştia vor putea experimenta Android 8.0 Oreo. Pe ce terminale este disponibil

HMD Global a reuşit să revitalizeze brand-ul Nokia, iar noile telefoane din serie, Nokia 3, 5, 6, 7 şi 8 s-au dovedit extrem de populare printre fanii companiei finlandeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

HMD Global a decis să lanseze un program de test pentru utilizatorii de smartphone-uri Nokia pentru a le permite acestora să vadă cum funcţionează cea mai recentă versiune de Android apărută pe piaţă, şi anume 8.0 Oreo.

Acest serviciu este disponibil, pentru moment, doar posesorilor de Nokia 8, însă compania a dat asigurări că şi cei care folosesc Nokia 3, 5 sau 6 vor beneficia în viitorul apropiat de acest program.

Laboratoarele beta de testare Nokia au rolul de a fideliza clienţii şi de a le pune acestora la dispoziţie, mai devreme, funcţii speciale de care telefoanele acestora ar urma să se bucure, în mod normal, în câteva luni.

”Prima experienţă pe care o propunem utilizatorilor va fi testarea beta a sistemului Android Oreo pe terminalele Nokia 8. Este o primă testare, aşa că s-ar putea să nu meargă totul perfect, însă participarea unora dintre fanii noştri ne va ajuta să modelăm şi ajustăm mai bine terminalele, dar şi să eliminăm eventualele erori înainte de lansarea oficială”, explică o parte din comunicatul oficial transmis de HMD Global.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările